Phishing mail
Phishing mail wordt steeds lastiger te herkennen. Hoe ontdek je een Phishing mail? Met deze 7 punten lukt het jou ook.
Vanuit uw website automatisch het bericht in een keer op Social Media en e-mailing zetten? Ja, dat kan!
Veel tijd gaat er verloren om op alle social media kanalen een bericht te plaatsen. Daar heeft Zaat’s idee een oplossing voor gevonden waarmee alle online communicatie via één aangeefluik, namelijk uw blog, gepubliceerd kan worden op uw site, social media, in uw online magazine en zelfs op uw nieuwsbrief per e-mail. Nog steeds is er controle wanneer en waarop gepost kan worden door
Deze tool is ook zeer geschikt voor online marketing. De campagne krijgt meteen een handige workflow en slaat zo een paar stappen over. Ook handig is het meten hoe de campagne loopt en of deze bijgesteld moet worden.
Het uiteindelijke doel van bloggen is om van de lezers, volgers en uiteindelijk (nieuwe) klanten te maken. Het is mogelijk als op regelmatige basis (en soms zelfs rechtstreeks) gecommuniceerd wordt met (potentieële) klanten. Hoe meer volgers, hoe meer kans op ‘klantenbinding’. Hou in de gaten waarom uw klanten juist in u geïnteresseerd zijn.
Phishing mail wordt steeds lastiger te herkennen. Hoe ontdek je een Phishing mail? Met deze 7 punten lukt het jou ook.
Niet alleen voor cybercrime, maar ook voor het updaten of conflicten is het fijn als er een backup is. Het begint al bij de computer, laptop en mobile devices om het liefst dagelijks een backup te maken. Het is altijd handig om terug te grijpen.
Voor WordPress websites is het noodzakelijk om zoveel mogelijk alle plugins, thema’s en Wordpress up-to-date houden.
#WordPress #Beveiliging # Cybercrime #Smartsite #updaten
Websites met een SSL-certificaat tonen een groen slotje in de adresbalk en worden als ‘veilig’ gemarkeerd door Mozilla Firefox. Websites zonder SSL-certificaat tonen geen slotje en worden dus eerdaags als ‘niet veilig’ gemarkeerd.