Phishing mail
Phishing mail wordt steeds lastiger te herkennen. Hoe ontdek je een Phishing mail? Met deze 7 punten lukt het jou ook.
De digitale nieuwsbrief (E-mailmarkting) is een vorm van E-marketing. Er wordt gebruik gemaakt van e-mail om commerciële of fondsenwervende boodschappen naar een doelgroep te sturen. U kunt e-mailmarketing toepassen met verschillende doelen. Bijvoorbeeld om de relatie met uw klanten te onderhouden of te verbeteren. Hiermee stimuleert u herhaalde aankopen of orders. U kunt ook e-mails sturen om uw klant op de hoogte te brengen van nieuwe producten, diensten en/of projecten of om een prospect om te zetten in een klant.
Zo kan er via een simpele manier bijvoorbeeld via Mailchimp zo’n digitale nieuwsbrief worden verstuurd. Uiteraard bestaan er ook webbase programma’s voor grotere bedrijven, zoals Marketo die verbonden zijn met SalesForce. Uiteraard heeft zo’n programma ook een dubbele automatische Opt-in en Opt-out. U kunt makkelijk zelf uw nieuwsbrief maken van het sjabloon die Zaat’s Idee voor u heeft ontwikkeld.
Zaat’s Idee is op de hoogte van de “Do’s and Don’ts” en ook van de laatste wettelijke verplichte regels.
Hiernaast afgebeelde nieuwsbrieven zijn gemaakt in HTML en in Marketo geplaatst. Deze nieuwsbrieven zijn op maat gemaakt en waren onderdeel van een campagne.
Maar voor de kleinere bedrijven en zzp-ers is MailChimp het meest gebruikte programma. Daarin staan al heel veel templates.
Zaat’s Idee kan beiden verzorgen en heeft dus al jaren ervaring met email-marketing voor een grote klant!
Daarvoor krijgt u een:
MailChimp heeft diverse opties om mee te starten. De welkom mail is daarvan een voorbeeld. Bij een inschrijving op een nieuwsbrief, ontvangt de afzender een bedankmail dat de aanmelding is gelukt. Ook kun je heel makkelijk een connectie maken met Facebook, Instagram en Twitter. Met een bericht wordt dit gepost op deze Social Media kanalen.
Phishing mail wordt steeds lastiger te herkennen. Hoe ontdek je een Phishing mail? Met deze 7 punten lukt het jou ook.
Niet alleen voor cybercrime, maar ook voor het updaten of conflicten is het fijn als er een backup is. Het begint al bij de computer, laptop en mobile devices om het liefst dagelijks een backup te maken. Het is altijd handig om terug te grijpen.
Voor WordPress websites is het noodzakelijk om zoveel mogelijk alle plugins, thema’s en Wordpress up-to-date houden.
#WordPress #Beveiliging # Cybercrime #Smartsite #updaten
Websites met een SSL-certificaat tonen een groen slotje in de adresbalk en worden als ‘veilig’ gemarkeerd door Mozilla Firefox. Websites zonder SSL-certificaat tonen geen slotje en worden dus eerdaags als ‘niet veilig’ gemarkeerd.
Share en subscribe voor blogs en nieuws zodat je niks mist!