Aangezien er erg veel WordPress websites zijn, is WordPress erg gevoelig om gehackt te worden. Met technisch updaten van WordPress zelf, plugins en thema’s voorkomt dat er veiligheidslekken zijn en uw website beter beveiligd wordt. 60% van de gehackte websites heeft dit niet op orde.

Automatisch updaten, wel zo handig?

Sinds WordPress 5.5 is het mogelijk automatisch de website te updaten in WordPress zelf. Per item kunt u aangeven wat wel en wat niet automatisch geupdate mag worden. Maak altijd eerst een backup.
Als u niet zo vaak inlogt, dan zou het best handig zijn om alles op automatisch te zetten. Maar bent u sterk afhankelijk van uw website, zou het kunnen voorkomen dat een thema niet compatibel is met de nieuwste WordPress versie. Dan is het dus handig om selectief te zijn met welke items er automatisch worden geupdate.

MEER WETEN OVER BEVEILIGING?

WP update abonnement

Dit abonnement is handig als uw inkomsten voornamelijk afhankelijk zijn van de website. Zaat’s Idee kan u helpen en dan hoeft u zich daar geen zorgen om te maken en kunt u zich focussen op waar u goed in bent.
Dit abonnement zit standaard in de Smartsite.

Voorkom inbrekers met een
WP update abonnement

Voor slechts 54 euro per kwartaal

Altijd opzegbaar en geen automatische verlenging!

BESTEL

Of in 1x alles op automatisch zetten

Voor degene die een website voor de hobby hebben of niet afhankelijk van de website zijn, zorgt Zaat’s Idee voor een automatisch backup en dat alle technische WordPress wordt geupdate.

Alles in een keer
automatisch updaten

eenmalig 50 euro

Makkelijk ontzorgt

BESTEL