Phishing mail
Phishing mail wordt steeds lastiger te herkennen. Hoe ontdek je een Phishing mail? Met deze 7 punten lukt het jou ook.
SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization en in gewoon Nederlands heet dit “zoekmachine optimalisatie”. Dit is het verbeteren van de website om op natuurlijke (organisch) wijze te verschijnen het liefst op de eerste pagina van Google. Er zijn 4 belangrijke stappen te gaan om zo hoog mogelijk te komen: Google Analytics – Techniek – Tekst – Linkbuilding. Bij oplevering van de website zorgt Zaat’s Idee ervoor dat het technische gedeelte op orde is! Het is een uitdaging om ook op de eerste pagina te blijven, daar Google regelmatig zijn voorkeuren update. Zaat’s Idee zorgt ervoor om dus up-to-date te blijven en haar clienten te helpen op die eerste pagina te blijven!
Dit is een tool voor webanalyse. Deze tool brengt het klikgedrag van bezoekers op uw website in kaart. U kunt bijvoorbeeld zien:
Google Analytics verzamelt deze (en nog veel meer) gegevens en zet deze om in rapporten.
Als er geen Google account is, wordt deze aangemaakt. Op elke pagina moet een trackingcode komen, zodat Google Analytics aan de slag kan. Ook worden er vast wat filters ingesteld zodat niet elke keer het IP wordt meegeteld van de website eigenaar en de webdeveloper. Meteen worden ook de robots uitgesloten!
Chantal komt graag naar u toe om een workshop “op maat” te geven. Zo leert zij u in een middag of ochtend de rapporten te lezen, uw doelen en filters in te stellen en nog veel meer.
Hulp van de Google, de kat van Chantal. Ze is gevonden toen ze 4 weken oud was…
Alle websites worden tegenwoordig bij Zaat’s Idee SEO technisch goed afgeleverd, omdat er steeds veel meer bij komt kijken. Zelfs de keuze van provider is belangrijk aangezien er veel verschil zit in snelheid en beveiliging van servers. Kijk een op: https://internet.nl Er worden meteen instellingen gedaan als SSL, HTTPS, domeinverwijzingen e.d.
Met het design en web development wordt ook rekening gehouden dat de website ook mobielvriendelijk en gebruiksvriendelijk (User Experience) is.
Schrijven is sowieso al een kunst! Tegenwoordig is het ook nog zo dat er zoekwoorden in de tekst verwerkt worden. Vandaar dat er een nieuw vak is ontstaan: SEO-copywriter. Maar dat geldt niet alleen voor schrijvers ook voor beeldverwerking (visual designer) en de hele digitale marketing. Het verversen van de content op de website is erg belangrijk voor Google. Gelukkig kun je tegenwoordig je nieuwsblog in een keer door posten naar alle Social Media kanalen. Zo dat scheelt tijd! Zo heb je verse content en je trekt meteen bezoeker naar je website. Uiteraard zorg je voor eigen teksten. Want aan kopiëren (duplicate content) heeft Google een hekel!
In al die jaren dat ik nu met SEO werk, is lintbuilding altijd belangrijk geweest. Zowel intern als extern. Alleen op deze pagina heb ik al veel interne links gemaakt naar pagina’s of gedeeltes in mijn website. Zodat de bezoeker meer kan bekijken over een betreffend onderwerp. Maar ook Google begrijpt dan hoe een website in elkaar zit.
Extrene links zijn snel te maken om ook Social media te gebruiken. Er worden wel met iconen doorverwezen naar onze Social Media kanalen, maar vanuit LinkedIn of Facebook werkt het nog veel krachtiger om de bezoekers daar naar de website te trekken. Nu is het mogelijk om een nieuwsbericht te maken op de website en deze automatisch in 1-klik door te posten op alle Social Media kanalen. Goed Idee?
Phishing mail wordt steeds lastiger te herkennen. Hoe ontdek je een Phishing mail? Met deze 7 punten lukt het jou ook.
Niet alleen voor cybercrime, maar ook voor het updaten of conflicten is het fijn als er een backup is. Het begint al bij de computer, laptop en mobile devices om het liefst dagelijks een backup te maken. Het is altijd handig om terug te grijpen.
Voor WordPress websites is het noodzakelijk om zoveel mogelijk alle plugins, thema’s en Wordpress up-to-date houden.
#WordPress #Beveiliging # Cybercrime #Smartsite #updaten
Websites met een SSL-certificaat tonen een groen slotje in de adresbalk en worden als ‘veilig’ gemarkeerd door Mozilla Firefox. Websites zonder SSL-certificaat tonen geen slotje en worden dus eerdaags als ‘niet veilig’ gemarkeerd.