Phishing mail
Phishing mail wordt steeds lastiger te herkennen. Hoe ontdek je een Phishing mail? Met deze 7 punten lukt het jou ook.
Jazeker, met een Smartsite! De spil van alle online marketing communicatie. Een slimme website die bijvoorbeeld automatisch uw blog of bericht post op al uw Social Media kanalen. Of wat dacht u als bezoekers zich meteen kunnen inschrijven voor de digitale nieuwsbrief? Ook kunt u direct inzien welke bezoekers er zijn geweest en hoe lang, zonder weer ergens anders in te loggen. Dat scheelt toch tijd?
Om (nieuwe) klanten te bereiken, is een website alleen niet meer genoeg. Al veel bedrijven zetten hun campagnes, acties e.d. ook op hun social media kanalen (Facebook, Twitter, LinkedIn, YoutTube, Pinterest, Instagram) en emailings in de vorm van nieuwsbrieven. Dit zou tijdrovend kunnen zijn, veel geld kunnen kosten, maar daar heeft Zaat’s Idee nu net iets op bedacht!
Aan een Smartsite worden allerlei diensten gekoppeld en vanuit de website bestuurd. Zelf via de smartphone kunnen nieuwe berichten worden geplaatst en zijn zo met 1 druk op de knop automatisch gepost op alle social media kanalen en een geautomatiseerde nieuwsbrief.
De nieuwspagina wordt ook meteen ververst van de website. Google blij, want die houdt van verse content!
Nu kan ook de kleine ondernemer betaalbaar en snel goed gevonden worden en meer omzet genereren met hun website.
Phishing mail wordt steeds lastiger te herkennen. Hoe ontdek je een Phishing mail? Met deze 7 punten lukt het jou ook.
Niet alleen voor cybercrime, maar ook voor het updaten of conflicten is het fijn als er een backup is. Het begint al bij de computer, laptop en mobile devices om het liefst dagelijks een backup te maken. Het is altijd handig om terug te grijpen.
Voor WordPress websites is het noodzakelijk om zoveel mogelijk alle plugins, thema’s en Wordpress up-to-date houden.
#WordPress #Beveiliging # Cybercrime #Smartsite #updaten
Websites met een SSL-certificaat tonen een groen slotje in de adresbalk en worden als ‘veilig’ gemarkeerd door Mozilla Firefox. Websites zonder SSL-certificaat tonen geen slotje en worden dus eerdaags als ‘niet veilig’ gemarkeerd.